НОВИНИ КНУБА

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”

Студентка кафедри менеджменту в будівництві, спеціальності «Менеджмент», ОП « Менеджмент організації і адміністрування» 4 курсу, групи МОіА-41 Павлова Валерія взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science”, що проводиться Одеським національним технологічним університетом під егідою Black Sea Universities Network  – об’єднання 110 закладів вищої освіти 12 країн Чорноморського регіону та ISEKI-Food Association – Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal.

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”, який проводиться з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів, як найважливішого фактора формування фахівців, залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

До складу журі конкурсу 2023 року увійшли 145 спеціалістів-науковців, з них 78 з 22 країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Чехія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.

На перший етап конкурсу було подано 378 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова. 

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та онлайн обговорення їх на засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.

Наукова робота студентки Kyiv National University of Construction and Architecture Pavlova Valeriia на тему: «HR management in the conditions of digital transformation using innovative methods», науковий керівник д.е.н., професор кафедри менеджменту в будівництві Ivakhnenko Iryna, вийшла у фінал конкурсу.

Вітаємо нашу студентку та бажаємо подальших наукових звершень!

Ірина Івахненко, професор кафедри менеджменту в будівництві

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux