ІХ Міжнародна студентська конференція (Краківська політехніка – КНУБА) 2021 р.

Програма конференції

У роботі секції «Future city» взяли участь студенти ОПП «Політичний менеджмент» Рада Пушкаш та Павло Дунаєв (наук. кер. доц. Гербут Н.А.). Їх доповідь була присвячена шедевру українського монументального мистецтва, що був зруйнований у Києві за радянських часів з політичних мотивів – Стіні Пам’яті – та сучасному процесу його відновлення, результати якого вплинуть на імідж столиці в майбутньому.

Про участь студентів ФУПП у конференції

11 червня відбулася IX Міжнародна наукова онлайн-конференція “ARCH – ECO 2021: TOUR TO THE FUTURE“. Наукову колаборацію створили представники Київського національного університету будівництва і архітектури (Україна), Краківської політехніки (Польща), Караденізського технічного університету (Туреччина) і Ташкентського інженерного інституту іригації та механізації сільського господарства, (Узбекистан). Конференцію о 9:45 за Київським часом розпочала професор Пані Юстина Кобиларчик із Краківської політехніки, захід тривав 11 годин, робочою мовою стала англійська.

Модератором ІІІ сесії від КНУБА виступив декан ФУПП Алірза Мамедов, а IV – професор Юлія Івашко. Київський національний університет будівництва і архітектури представили студенти й аспіранти ФУПП: аспірантка Вікторія Прокопенко з презентацією на тему “Sustainable mobility in modern cities“, аспірант Михайло Тацій із доповіддю на тему “Types of city development and impact on citizen`s“, студентка Марина Литвинчук розкрила проблеми регулювання містобудування та землевпорядкування в українському законодавстві у промові “Urban planning and land management problems regulation in Ukrainian legislation“, Рада Пушкаш і Павло Дунаєв звітували на тему “The Wall of Remembrance in KyivDestroyed Symbol of Individual Freedom“, Ганна Горбаченко підготувала доповідь і презентацію на тему “Problems of unification of national and international soft lawFIDIC contracts“, від факультету ФІСЕ виступила студентка 2 курсу Юлія Тарабанова, розкривши проблеми екоревіталізації промислових зон із темою “Ecorevitalization of industrial zones as a way to balanced urban development“.

Незабаром вийде друкований збірник статей наукових здобутків студентів й аспірантів як результат міжнародної співдружності університетів і країн.

Асистентка кафедри міського господарства ФУПП

Осипенко Катерина Валеріївна

Презентація доповідей студентів-політологів

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux