НОВИНИ КНУБА

КНУБА запускає новий сайт!

Черговий ректорат був присвячений дуже актуальним темам: створенню позитивного іміджу університету і оновленню офіційного сайту КНУБА.
Під керівництвом першого проректора Дениса Чернишева було проведене засідання робочої групи щодо створення іміджу університету. Запропоновано звернутися до власників аккаунтів активно використовувати їх для покращення іміджу університету.  За пропозицією проректора Наталії Бурдейної пропонується посилити вплив саме офіційних каналів соціальних мереж КНУБА та досягти їхнього активного просування серед викладачів та студентів КНУБА. Ми прагнутимемо покращити якість матеріалів про КНУБА, які розташовуються в офіційних соціальних мережах, а викладачі та студенти, підписавшись на  них, поширюватимуть цю інформацію через свої власні сторінки в соціальних мережах. Це необхідна задача на сьогодні. Сподіваємося, що нікого переконувати не доведеться. Сподіваємось, що і співробітники, і студенти з розумінням поставляться до такої незвичної пропозиції. Адреси офіційних сторінок в соціальних мережах:
Facebook  https://www.facebook.com/knubaofficial/
Instagram  https://www.instagram.com/knuca_official/ 
Telegram https://t.me/s/knuca_official/
You Tube https://www.youtube.com/c/KNUBAVIDEO_official/playlists/
Сподіваємося, що увесь загал підтримає рідний Університет.
Ми маємо дуже гарні приклади досягнень, широке розповсюдження яких безперечно додало б нам авторитету.
Так, група наших фахівців під керівництвом проректора Олександра Ковальчука провела обстеження зруйнованих загарбниками будівель на Київщині. Експерти оглядали кожну споруду, робили висновок: чи підлягає вона відновленню чи краще демонтувати аварійну будівлю.
Віталій Григор’єв, студент групи ТКД-41 будівельно-технологічного факультету, знаходячись в окупованому селі Катюжанка на Київщині, разом з товаришем врятував дівчинку 13 років, яка потрапила під Обстріл агресора.
Навчальний відділ КНУБА став піонером в впровадженні поєднання навчання в аудиторіях та навчання онлайн.
Наші студенти активно долучилися до волонтерської діяльності. Асистент кафедри технологій захисту навколишнього середовища та охорони праці Артем Гончаренко створив благодійний фонд «Реконструкції та розвитку України» та за підтримки західних партнерів доставляв разом з командою однодумців гуманітарну допомогу по всій Україні.
Студенти архітектурного факультету під керівництвом професора Ірини Булах оформили палати клініки Охматдит.
І це не кажучи про активну участь наших науковців і студентів в міжнародних заходах.
Науковці кафедри фізики під керівництвом професора Валентина Гливи проводять на світовому рівні дослідження розповсюдження низькочастотного звуку та інфразвуку генерованих вітровими електростанціями.
Викладачі архітектурного факультету Юлія Івашко, Олександр Івашко, Юлія Хараборська беруть участь в польському арт-проекті про війну в Україні.
А студент архітектурного факультету Олександр Нікітенко став переможцем конкурсу для технологічного центру Байрактара – розробника ударних безпілотних літальних апаратів.
Тобто, нам є чим пишатися. Наші викладачі і студенти надзвичайно обдаровані різними талантами, тільки треба більше розповідати про це – будуть більше знати про наші досягнення у різних сферах життя, і нас будуть сприймати краще. 


Друге питання засідання ректорату – оновлення сайту КНУБА. Гадаємо, всі користувачі звернули увагу, впродовж останнього тижня сервер двічі зупинявся. Обвал сайту суттєво позначиться на роботі всього університету. Оцінюючи цю ситуацію, ми почали роботу щодо оновлення сайту і його певному розвантаженню. Комп’ютерні фахівці Центру інформаційних систем комунікації КНУБА створили новий «face» сайту, розробили регламент переходу зі старого на новий сайт. 1 серпня була зроблена перша спроба оновлення. Але, враховуючі вступну кампанію, цей процес був перенесений на вересень. Вступна кампанія в основному завершена. Від сьогодні ми переходимо на новий сайт і цей процес неможливо відкласти або зупинити. Дійсно, перехід на новий сайт потребує певних зусиль комп’ютерних фахівців – розпорядників інформації у своїх структурних підрозділах. Впродовж півтора місяця, до 15 жовтня будуть працювати обидва сайти – і старий і новий. За цей час кожний підрозділ, якій веде або відповідає за певну сторінку сайту та відповідний розпорядник інформації повинні зробити копію усіх цінних та необхідних в подальшому інформацій зі старого сайту на новий.  Сподіваємося на розуміння. І приносимо вибачення за тимчасові незручності.


Вячеслав Мухін,
начальник Інформаційно-аналітичного відділу КНУБА

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux