Transfer of Innovative Technologies 2020

20–21 травня 2020 року в Київському національному університеті будівництва і архітектури відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Transfer of Innovative Technologies 2020», присвячена 90-річчю від дня заснування нашого закладу. У форумі, який відбувався дистанційно на платформі Cisco Webex, прийняло участь 133 учасника, у тому числі 8 іноземних фахівців з Польщі, Китаю, Австралії, Іраку, Лівії.

Мета конференції – консолідація фахівців різних галузей для вирішення проблем глобального впливу води на довкілля, енергетики, екології, передачі інновацій у різні сфери людської діяльності. Мови презентацій та обговорення: українська, російська, польська, англійська.

Роботу спрямовано на інтеграцію українських, закордонних фахівців і наукових шкіл в розробці теорії проведенні досліджень, створенні нової техніки і методів, практичному застосуванні енергоощадних, екологічно безпечних технологій.

Під час роботи конференції розглянуто оригінальні роботи та авторитетні огляди інноваційних технологій в архітектурі, будівництві, інших галузях науки і техніки. Різні аспекти проектування, виробництва і експлуатації промислових, цивільних об’єктів, логістики, інфраструктури

Міжнародну раду представляли знані науковці з багатьох країн, зокрема Австрії, Австралії, Швеції, Німеччини, Литви, Китаю, Франції, Чеської республіки, Білорусі, Польщі. Членами наукового комітету були представники Національної академії наук України, провідні доктори та професори університетів України.

Оголошено конкурсну програму серед фахівців і студентів за трьома номінаціями. Учасники конференції отримали Сертифікати, найактивніші – Подяку, переможці конкурсів – Диплом. Конкурсною комісією розглядалися оригінальні ідеї, нові пропозиції, нестандартні рішення, креативні проекти.

До оргкомітету надійшло 117 заявок від науковців освітніх закладів, представників виробництва, недержавних установ, а також студентської молоді. Робота проходила в трьох секціях: 1 – Будівництво, Архітектура; 2 – Інженерія, Інфраструктура; 3 – Інформаційні технології. Протягом двох днів виконано 30 презентацій з різних галузей науки і техніки, заслухано декілька дисертацій здобувачів наукових ступенів.

Опубліковано Збірник матеріалів VI Міжнародної науково-практичної конференції «Transfer of Innovative Technologies 2020», який розміщено на сайтах https://tit-conference.jimdofree.com, КНУБА http://library.knuba.edu.ua/node/37841, Національної бібліотеки України імені В. Вернадського та ін.

Презентованим доповідям надано ідентифікатори DOI, як препринт статтям. Кращі з них (наукометричні) рекомендовані до публікації в міжнародних наукових журналах: Transfer of Innovative Technologies http://library.knuba.edu.ua/node/37940, Підводні технології: промислова та цивільна інженерія http://library.knuba.edu.ua/node/867.

Переможцями конкурсів 2020 року оголошено в категоріях: Інноваційний проект – Олену Рудніцьку; Презентація – Людмилу Рубан; Публікація – Аллу Плешкановську.

За багаторічну та плідну підтримку й допомогу в організації та проведенні міжнародних конференцій оголошено подяку – ректору КНУБА Петру Кулікову, директору Представництва в Києві Польської Академії Наук Henryku Sobczuku, головному редактору видавництва Polityka Polska Romualdu Starosielecu, завідувачу відділу Інституту електрозварювання імені Є. О. Патона Сергію Максимову.

Члени конференції підтримали Звернення керівництва міжнародного Центру інтегральної екології «CEI Laudato Si» (Warsaw) до Папи Римського щодо антропогенного впливу на світову екологію та убезпечення від академічного насилля і пресингу – аналогічно тому, як Іоанн Павло II вибачився від імені Католичного Костьолу за випадок з Джордано Бруно, коли, маніпулюючи межами фундаментальних наук, було порушено релігійну свободу.

Оргкомітет усім дякує за участь в науковій конференції, бажає міцного здоров’я й наснаги в подальшій інноваційній діяльності!

Збірник матеріалів конференції, презентації основних моментів і виступів на сайті https://tit-conference.jimdofree.com/

Конференція у Facebook https://www.facebook.com/Transfer-of-Innovative-Technologies-108800450817650

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux