Естафета факультетів. Лекції ФУПП

Одним із напрямів роботи нашого факультету є просвітницька діяльність та підвищення рівня підготовки і освіти фахівців у сфері урбаністики. З цією метою ми регулярно організовуємо лекції для наших студентів від провідних фахівців галузі.

На лекції голови Громадської ради при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Президента Союзу кризових менеджерів України Павла Міхайліді студенти дізналися про роботу Громадської ради, а також ознайомилися з пропозиціями ради щодо удосконалення містобудівного законодавства.

Наші колеги з провідної київської проєктної організації Terra Project провели для студентів ФУПП надзвичайно цікаву лекцію про BIM-технології. Студенти дізнались про нові програми, особливості їх застосування, переваги та недоліки кожної з них.

У 2019 році провідна українська девелоперська компанія KAN Development та КНУБА започаткували спільний проєкт «Академія KAN» для співпраці з закладами вищої освіти з метою підвищення професійного рівня та натхнення студентів до побудови успішної кар’єри.

У рамках цього проєкту було проведено Зимову школу від Академія KAN, під час якої студенти прослухали цикл лекцій від провідних фахівців компанії. Влітку під час Школи урбаністики наші студенти працювали над одним із проєктів компанії.

Завдяки проєкту «Академія KAN» студенти отримали успішний досвід та знання, які ґрунтуються на передових досягненнях в галузі будівництва та девелопменту.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux