Проректор з навчальної роботи та регіонального розвитку

Аксельрод Роман Борисович (Akselrod Roman) – проректор з навчальної роботи та регіонального розвитку. Доктор економічних наук, кандидат політичних наук, доцент.

т.244-04-80

Аксельрод Роман Борисович працює в Київському національному університеті будівництва і архітектури з 2015 р. Народився в 1956 р. в м. Вінниця.
В 1975 році закінчив Вінницький будівельний технікум за спеціальністю «Санітарно-технічне обладнання будинків».
В 1994 році – Вінницький державний технічний університет за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво».
В 2000 році – Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «Правознавство».

Магістр права, член Національної асоціації адвокатів України, дійсний член Академії будівництва України та Української технологічної академії.
Має звання «Заслужений працівник сфери послуг України» (2004 р.).
Депутат місцевих рад чотирьох скликань, у тому числі двічі Вінницької обласної ради. У 2020 році обраний депутатом Вінницької міської ради.
Має численні державні та урядові нагороди, відзнаки центральних органів виконавчої влади, регіональних виконавчих органів та органів місцевого самоврядування.  «Почесний громадянин міста Вінниці»  з 2012 року.
Викладає курс політології. Автор монографії «Політична компетентність владної еліти: зміст і механізми формування». Дев’ять людей, яких він вважає своїми учнями, обіймають високі урядові посади, працюють керівниками підприємств, установ та організацій.
Постійно працює над розширенням складу Київського національного університету будівництва і архітектури за рахунок структурних підрозділів.
Вважає розгалужену систему відокремлених структурних підрозділів в КНУБА перспективною, тому що це піднімає рівень навчання в регіонах і пришвидшує отримання другої вищої освіти.

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux