НОВИНИ КНУБА

Викладачі кафедри менеджменту в будівництві взяли участь у ІV Міжнародній науково-практичної конференції «Освіта України в умовах воєнного стану: управління, цифровізація, євроінтеграційні аспекти»

25 жовтня 2022 р викладачі кафедри менеджменту в будівництві: проф. Івахненко І.С., гарант освітньої програми «Менеджмент організації та адміністрування» ІІ рівня освіти проф. Чуприна Ю.А. та гарант освітньої програми «Менеджмент організації та адміністрування» І рівня освіти доц. Приходько Д.О. взяли участь у ІV Міжнародній науково-практичної конференції «Освіта України в умовах воєнного стану: управління, цифровізація, євроінтеграційні аспекти», організованою Міністерством освіти і науки України та  Державною науковою установою «Інститут освітньої аналітики». Темою доповіді на конференції стала «ТРАНСФОРМАЦІЯ ЕЛЕМЕНТІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ МЕНЕДЖЕРІВ НА ПЛАТФОРМІ STEM-ОСВІТИ», що реалізується на кафедрі менеджменту в будівництві разом зі стейкхолдером компанією «Фомальгаут-Полімін» https://polimin.ua/

За результатами конференції було опубліковано Збірник матеріалів доповідей учасників ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Освіта України в умовах воєнного стану: управління, цифровізації, євроінтеграційні аспекти», що присвячені пошуку шляхів розв’язання нагальних проблем української освіти та науки, що виникли у зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні унаслідок повномасштабної, неспровокованої збройної агресії російської федерації проти України. (https://iea.gov.ua/wp-content/uploads/2022/12/book-of-abstracts_ssi-iea_2022.pdf)

Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux